Akciós ajánlatok
Üdülési Csekk elfogadóhely

Bemutatkozás

A panzió Szarvason a városközpontban található. A külső és belső kialakításában egyaránt elegáns, ízlésesen, színvonalasan berendezett panzió szeretettel várja az átutazó, valamint a városba érkező turistákat, üzletembereket, bel- és külföldi vendégeket.
Az első osztályú panzióban 2 lakosztály, 2 apartman, és 7 kétszemélyes szoba található. A szobák légkondícionáltak, ezen kívül minden szoba színes tévével, hűtőszekrénnyel, telefonnal, rádióval felszerelt. A földszinten klímatizált söröző, étterem, valamint 20 fő részére különterem áll a vendégek rendelkezésére. A kikapcsolódni, pihenni vágyók igénybe vehetik a szaunát és a szoláriumot. Személygépkocsival érkezők részére a belső udvaron zárt parkoló biztosított.
További szolgáltatások: szauna, szolárium, masszázs, kerékpár- és vízibicikli kölcsönzés, túrakenu és –kajak, horgászcsónak kölcsönzés, mosás, vasalás, értékmegőrzés.
Szabadidős programok: sétakocsikázás, lovaglás, lovasoktatás, sétahajózás a Körösön, horgászat, vízitúra, kerékpártúra, csónakázás.